Férfikozmetika

PANDHY’S™ masszázsok; Relaxáció PANDHY’S™ módra. Masszázsaink nem véletlen olyan kedveltek, hiszen Mi élvezettel adjuk. Változatosak, különlegesek, köszönhetően a széles termék kínálatnak. Mikor? Melyiket? Kérdezze terapeutáját!

Ideje: 30 perc – Ára: 5.500 Ft


COSMIX masszázsok; Személyre szabott masszázs élmény, azt kapja, amire abban a bőre és érzéke vágyik. Masszázskrémünket Önnel együtt készítjük el, figyelembe véve az egyéni kívánalmakat.

Ideje: 30 perc – Ára: 6.500 Ft

Segítség kirügyeztem!; Cukorpecsétes pattanás kezelő program, nem csak tiniknek; alapos pórus tisztítás, hidratálás és nyugtatás , mindaz amitől szebb és simább lesz a bőr;

Tipp: otthoni ápolási ötletekkel és gyógyító smink tanácsokkal is szolgálunk

Ideje: 90-120 perc – Ára: 14.000 Ft


PANDHY’S™ terápia azoknak, akik ragaszkodnak a manuális arctisztításhoz; Korszerű PANDHY’S™ kozmetikumokkal és a világhírű hévízi iszappal. Otthoni arcápolási rutin javaslatokkal is szolgálunk a kezelés ideje alatt.

Ideje: 90-120 perc – Ára: 17.000 Ft


COSMIX – your blend your beauty – A testre szabott szépség; … szó szerint. Hogy összeállíthassuk a legmegfelelőbb kezelést a vendégünk számára, hogy megkomponálhassuk a neki legmegfelelőbb formulákat, mindenekelőtt részletes elemzést végzünk, a lehető legnagyobb mélységig feltárjuk az előzményeket, a jelen körülményeket, analizálunk minden részletet. Az elemzést követően megkezdődik a kezelés a COSMIX termékekkel. Az eredmény látványos és magáért beszél.

Ideje: 60-90 perc – Ára: 24.500 Ft


GuaSha; Szép, feszes & feltöltött arcbőr. Az ezzel végzett látványos anti-aging kezelés arcreflexológia is egyben, amely csökkenti a ráncokat, emeli, feszesíti a megereszkedett bőrt, passzívan tornáztatja az arcizmokat, azonnal csökkenti a szem alatti duzzanatokat, a fáradt, stresszes bőrt energetizálja, egészséges „rózsás” arcszínnel ajándékozza meg.

Ideje: 70 perc – Ára: 16.000 Ft

Bőrpuhító, sejtregeneráló testmasszázs PANDHY’S™ Maszázscukorral; A cukor tapadásánál fogva enyhébb vagy erősebb vákuumhatást idézünk elő. Regeneráljuk a bőrt, lazítjuk az izmokat, egészséges izomtónust idézünk elő.

Hátmasszázs ideje: 30 perc – Ára: 10.000 Ft

Teljes testmasszázs ideje: 60 perc – Ára: 14.500 Ft


Frissítő talpmasszázs; A különleges, friss illatú olaj keverékünk ápolja a láb bőrét, ellazítja az izmokat, rendszeres használatával megelőzhető a bőrkeményedés kialakulása, erősíti az immunrendszert.

Ideje: 30 perc – Ára: 6.500 Ft

Ideje: 60 perc – Ára: 9.500 Ft


Öt érzék- Aromaterápiás testmasszázs; A könnyen felszívódó, bőrvédő vitaminokban gazdag sárgabarackmag olaj átmelegíti, regenerálja és táplálja a száraz bőrt. A svédmasszázs és az akupresszúrás masszázs elemeiből összeállított kezelés, a bőrvédő olaj és az aromák együttese a valódi öt érzék holisztikus élményét nyújtja.

Hátmasszázs ideje: 30 perc – Ára: 18.500 Ft

Teljes testmasszázs ideje: 60 perc – Ára: 26.000 Ft


CanDelight kezelés aroma-mécsessel három választható illatban; (Geránium, Levendula, Citromfű) A megérdemelt luxus! A meleg aromamécses kellemes melege ellazítja a fáradt izmokat, a ringató, akupresszúrás elemekkel kombinált masszázs és a kizárólag természetes illóolaj pedig elsimítja a lélek ráncait. Bőrünk csodálatosan puha és bársonyos tapintású lesz.

Hátmasszázs ideje: 30 perc – Ára: 18.500 Ft

Teljes testmasszázs ideje: 60 perc – Ára: 26.000 Ft


Sportmasszázs; A sheavaj alapú, értékes esszenciális olajokból készült masszázsvajjal végzett kezelés kellemesen átmelegíti és ellazítja az izmokat.

Ideje: 50 perc – Ára: 23.000 Ft

Lávaköves ellazulás; A meleg kövekkel és organikus olajokkal végzett, lassú simító mozdulatoknak köszönhetően a vegetatív idegrendszer megnyugszik. Az izomzatban kialakult csomók oldódnak, mérséklődik a reumás, izom- és ízülti fájdalom.

Ideje: 100 perc – Ára: 17.500 Ft