CukorSpa etikett

Nyitva tartás

Szalonunk minden hétköznap 8-20:00-ig tart nyitva. Szombaton, illetve vasárnap zárva tartunk, így ha hétvégén szeretne időpontot egyeztetni, azt megteheheti online időpontfoglaló rendszerünkben, vagy kérjük szíves türelmét, leghamarabb hétfőn tudunk válaszolni kérésére.

Lemondási feltételek

Kérjük, hogy amennyiben kezelési időpontját módosítani vagy törölni szeretné, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával szíveskedjen megtenni. A kezelés napján való lemondás esetén a megbeszélt szolgáltatás 50%-át számoljuk fel. A kezelésen való meg nem jelenés, illetve annak előzőleg le nem mondása esetén a bejelentett szolgáltatás 100%-át pótdíjként felszámoljuk. Amennyiben a kedves vendég nem hajlandó a pótdíjat kifizetni, úgy nem jogosult a következő időpont lefoglalására.

Rendkívüli helyzetek

Természetesen nem készülhet fel az ember mindenre. Baleset, betegség, tömegközlekedési késések esetén a pótdíjat nem számoljuk fel, ha tisztában van azzal, hogy az időpontja már nem megfelelő, kérjük, jelezze Szalonunk felé egy rövid telefonnal, vagy írjon akár SMS-t, Facebook üzenetet Szalonunk közösségi oldalának.

Betegség esetén

Ha betegnek érzi magát (lázas, náthás, stb.) vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozás van a bőrén –pl. herpesz-, egyeztessen új időpontot! Mi is ügyelünk arra, hogy egyik vendégünk se kapjon el semmit a Szalonban, kérjük Ön se veszélyeztesse saját magát, Minket vagy a többi Vendég egészségét!

Gyermek a Szalonban

Amennyiben nem tudja megoldani, hogy vigyázzanak gyermekére, és magával kell hoznia Őt is, kérjük, először egyeztessen Velünk! Ha többen érkeznek, kérjük gondoskodjon a gyermek(ek) szórakozásáról. Vendégeink nagy része pihenni, feltöltődni jár Szalonunkba, és nagyon zavaró lehet ha egy gyermek hangoskodik, rohangál, stb. Szalonunkban drága munkaeszközök is vannak, ezért nem szerencsés ha a gyermek ezek valamelyikével szeretné lefoglalni magát.

Állatok a Szalonban

Kérjük oldja meg kedvenc háziállata elhelyezését arra az időre, amíg szolgáltatásinkat igénybe veszi. Vendégeink nyugalmát zavarhatja jelenlétük és az állatoknak sem jó, ha bármilyen kozmetikummal véletlenül lefújják.

Késés

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy kollégáink időbeosztása szoros, így előfordulhat, hogy késés esetén rövidebben, vagy nem fognak tudni minden szolgáltatást elvégezni. A kezelés időtartamának, és a következő vendég időpontjának figyelembe vételével, huzamosabb késés esetén kollégáinknak nem kötelező elvégezniük a késő vendég számára a szolgáltatást.

Relaxáció

Szalonunkban több vendég is tartózkodhat egyszerre, így kérjük, némítsák le, vagy kapcsolják ki mobiltelefonjaikat a nyugalom megőrzése érdekében!

Szalonviselet

Szalonkezeléseink során kezelő ruha, és egyszer használatos fehérnemű biztosított. Annyira vetkőzzön le, amennyire még kényelmesen érzi magát. A kezelés ideje alatt Ön komfortosan be lesz takarva, mindössze az éppen kezelés alatt levő testrész lesz felfedve. Amennyiben a kezelések után szeretne lezuhanyozni, természetesen erre is biztosítunk lehetőséget!

Dohányzás és Alkohol

A Szalon területén a dohányzás és alkohol fogyasztása szigorúan tilos! Kérjük a kezelések előtt már 1-2 órával se fogyasszon alkoholt. Lehetséges a szolgáltatás megtagadása, ha a személy szélsőséges vagy mérgezéses állapotban van vagy nem megfelelő viselkedést tanúsít.

Ajándékutalvány

Bármely Szalon kezelésünkre kiállítható CukorSPA ajándékutalvány. További információért kérjük, forduljon recepciós kollégánkhoz. Ajándékutalvánnyal érkező vendégeink figyelmébe ajánljuk, hogy az ezeken szereplő lejárati dátumokat nem áll módunkban meghosszabbítani!

Fizetés

Szalonunkban elfogadunk készpénzt, CukorSPA ajándékutalványt és minden ismertebb bankkártyát. Az árak forintban értendőek és az ÁFA-t már tartalmazzák. Borravalót az árak nem tartalmaznak, az tetszés szerinti mértékben adható. Az árak változtatásának jogát, előzetes figyelmeztetés nélkül fenntartjuk.

Visszautasítunk mindenféle szexuális jellegű kérést.

PANDHY’S™ SPA etikett

30 perccel a kezelés előtt, ne étkezzen bőségesen, és ne igyon sok folyadékot.

Célszerű  a masszázs előtt 10 perccel megérkezni, hogy a kezelés előtt nyugodtan átöltözhessen, hangulatos pihenősarkunkban lazíthat egy csésze tea mellett. Amennyiben szükséges, le is zuhanyozhat. Mindezek hozzásegítik Önt a kellemes masszázsélményhez.

Ha előreláthatólag késni fog, az Ön kényelme érdekében, arra kérjük, hogy azt telefonon jelezze a szalonnak, lehetőleg a nap elején, vagy a masszázs előtt legalább fél órával. Számunkra azért fontos erről tudni, hogy az Ön, illetve többi vendégünk kényelme érdekében meg tudjuk szervezni a további a munkafolyamatot. A lefoglalt időpont a a kezdéstől számított 15 percig érvényes. Sajnos a késések befolyásolhatják  a kezelések időtartamát, bármilyen változás hatással lehet a többi lefoglalt időpontra, ezért kérjük érkezzen pontosan.

Az eljárás megkezdése előtt olvassa el az ellenjavallatokat a kezelésekkel kapcsolatban. További információért és ellenjavallatokért, kérjük, forduljon munkatársainkhoz.

A masszázskezelés igénybevétele – a masszőr szakmai felkészültségével, a kontraindikációk figyelembevételével – kizárólag saját felelősségre történik!

Kérjük, ne használja a kezelőkabinokban mobiltelefonját, lehetőleg kapcsolja ki, ugyanis a hangos beszélgetés megakadályozza a többi vendéget és Önt is a teljes kikapcsolódásban.

Lehetséges a szolgáltatás megtagadása, ha a személy szélsőséges vagy mérgezéses állapotban van vagy nem megfelelő viselkedést tanúsít.

Visszautasítunk mindenféle szexuális jellegű kérést, tekintettel a masszőreinkre.

Mikor nem szabad masszíroztatni? (Kontraindikációk)

Egyes esetekben a masszázs fokozott terhelést jelent a szervezet számára.  Ki kell szűrni azokat az eseteket ill. állapotokat, melyek ellenjavallttá teszik a masszázskezelés kivitelezését. Az alábbi listában szereplő tényezők egy része teljes ellenjavallat, azaz az ilyen problémában szenvedő személyt nem szabad masszírozni. Más részük csak egyes testtájak masszázsát, vagy pedig egyes fogások alkalmazását zárja ki, de nem a masszírozást általában, illetve orvosi szakvélemény beszerzését teheti indokolttá.

 • Láz
 • Fertőző betegség
 • Fertőzéses bőrelváltozások
 • Akut gyulladás
 • Daganatos betegség
 • Műtét utáni állapot  ez hivatalosan 6 hét(3 hónapig, utána orvosi beleegyezéssel)
 • Vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése
 • Rheumatoid arthritis aktív fázisa
 • Előrehaladott csontritkulás
 • Be nem állított magas vérnyomás
 • Ízületi instabilitás
 • Mélyvénás trombózis (a vérrög elmozdulhat, s máshol okozhat elzáródást)
 • Epilepszia vagy más hasonló idegrendszeri megbetegedés
 • Egyes szív- és keringési problémák
 • Visszeresség (az érintett végtagot nem szabad masszírozni, de máshol lehet)
 • Instabil pszichés állapot
 • Legyengült, alkoholos, beszámíthatatlan állapot
 • Terhesség első 3 hónapjában
 • Menstruáció – a masszázs keringésfokozó hatása erősíti a vérzést, a görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása pedig megkönnyíti a menstruáció elviselését, ezért a masszázs egyéni mérlegelést és döntést igényel.
 • Cukorbetegségéről /Pajzsmirigy problémájáról kezelőjét tájékoztatnia szükséges