Elektrokozmetikai kezelések (bőrelőkészítés, utóápolás inkluzív)

Iontoforézis / Galván; Galván áram segítségével történő elektrokozmetikai eljárás. Vízben oldódó hatóanyagok bejuttatását teszi lehetővé a bőr mélyebb rétegeibe, kiváló feszesítő és lifting hatást eredményez bőrünk számára. A galván áram enyhe fájdalomcsillapító hatását kihasználva, alkalmazhatjuk tisztító kezelésekbe építve.

Ideje: 15 perc Ára szérummal: 6.000 Ft


Ultrahang; A kozmetikai frekvencián kibocsájtott rezgések, lehetővé teszik a vízben és zsírban oldódó hatóanyagok bőrbe való behatolását. Mindemellett fokozza az izomszövetek vérellátását; sejtszintű mikromasszázst biztosít.

Ideje: 15 perc Ára szérummal: 6.000 Ft


Mikrodermabrázió; Intenzív bőrcsiszolási eljárás, mely során gyémántszemcsés kezelőfej segítségével távolítjuk el az elszarusodott felhámot, melyet a készülék enyhe vákuum hatását kihasználva gyűjt össze a kezelt bőrfelületről. A kapott puha bőrfelület számára, így biztosított a kezelés során használt alapos tápanyagfelszívódás. Kifejezetten ajánljuk ezt a kezelést pigmentfoltok halványítására, tág pórusú bőrökre, akné okozta hegeknél.

Ideje: 20 perc Ára: 7.500 Ft – Plusz pakolással Ára: 12.000 Ft


Hydroabrazió; Víz és ultrahang segítségével történő porlasztás hatására az elhalt hámsejtek leválnak. Kettős hatás érvényesül, hiszen az eljárás közben peelingezünk és hidratálunk is egyszerre. A bőr önmegújító folyamata beindul, hatóanyagfelvétel nő.

Ideje: 5-7 perc, 20 perc masszázzsal Ára: 9.000 Ft


Vio; Az áramhatás és üveg elektróda segítségével apró elektromos kisülések keletkeznek a bőrön, miközben a keletkezett ózon fertőtlenítő, pórusösszehúzó tulajdonságát használjuk ki. A kezelés fájdalommentessége és jótékony hatékonysága miatt minden kozmetikában végzik. Kezelés közben fokozódik a kollagén termelés, a bőr vér- és anyagcsere ellátása javul.

Ideje: 5 perc – Ára: 1.500 Ft


Arcvasalás; A készülék segítségével egy hideg-meleg hőterápián alapuló kezelés végezhető el, mely során a meleg hatására élénkülnek a bőrfunkciók, a pórusok kitágulnak, így adva szabad utat a bejuttatni kívánt hatóanyagok számára. Az értorna és a hatóanyag csapda a kezelőfej hideg hőhatásával érhető el, a kezelés záróakkordjaként.

Ideje: 15 perc – Ára hatóanyaggal: 6.000 Ft