Szemöldök, szempilla kezelések

SZEMPILLA FESTÉS

Fájdalommentes és tartós művelet, eredménye a hangsúlyos és gyönyörű szempilla, amely önmagában is öltözteti arcot. A tartós szempilla festés kiemeli a szemet, praktikus, mert nem kell mindennap spirállal festeni és a sokkal kontúrosabbá teszi a szemet, ugyanakkor nem károsítja a
pillákat!

A kezelés időtartama: 20 perc – Ára: 2.500 Ft

SZEMÖLDÖK FESTÉS

A tartós szemöldök festés segítségével az arcformához tökéletesen illő szemöldököt alakítunk ki és korrigáljuk a szemöldök színének, ívének hiányosságait.  A természetes hatásútól a karakteresebb szemöldök színig széles a paletta, a megfelelő szín kiválasztása mindig a vendég igényeihez igazodva történik.

A kezelés időtartama: 20 perc – Ára: 2.500 Ft

SZEMÖLDÖK FORMÁZÁS

Szemöldök formázás, igazítás csipesszel A kezelést festéssel és laminálással is lehet kombinálni. Amennyiben cukorral kéri a kezelést, úgy foglaljon „cukor perceket”.

A kezelés időtartama: 20 perc – Ára: 2.500 Ft

SZEMPILLA LIFTING

A szempilla lifting kezelésünkkel pillanatok alatt gyönyörű, íves szempillákat varázsolunk Önnek, amely szépen keretezi a szemet, kiemeli a tekintetet és megszépíti az arcot. Sokaknak vannak sűrű és hosszú pillái, viszont ezek sokszor egyenesek vagy majdnem teljesen egyenesek, így nyitott szemnél kevésbé mutatósak. A szempilla lifting hatására a lágyan ívelt szempillák, természetes, szép keretet biztosítanak a szemnek. A szempillagöndörítés egyik legnagyobb előnye, hogy az eredeti szempillákat nem roncsolja és elég egy – másfél havonta megismételni a kezelést.

A kezelés időtartama: 60 perc – Ára: 10.000 Ft

SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS

Ezzel az innovatív, új érdeklődésnek örvendő szemöldök formázási megoldással beállíthatjuk a rakoncátlan szőrszálakat, dús, szimmetrikus és tökéletesen fésült szemöldököt alakíthatunk ki. A kezelés során a megtisztított szemöldökre lamináló gél kerül fel, melynek hatására a szálak jól formázhatóvá válnak. Ezután a fixáló zselével visszazárásra kerül a szálak szerkezete, ezzel tartóssá téve a hatást. Zárásként, a hidratáló szérum garantálja a megfelelő ápolást. A kezelés végeredménye dúsabb, szebb és rendezettebb, tökéletesen fésült szemöldök, akár egy hónapon át.

A kezelés időtartama: 60 perc – Ára: 10.000 Ft

SZEMPILLA LIFTING SZEMPILLA FESTÉSSEL

A kezelés időtartama: 60 perc – Ára: 12.000 Ft

SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS SZEMÖLDÖK FESTÉSSEL

A kezelés időtartama: 60 perc – Ára: 12.000 Ft