Smink, szemöldök, szempilla

Üzleti smink; Alapozó, pirosító, szájfény, száj- és szemkontúrozás, szemhéjszínezés, szempilla spirálozás.

Ideje: 30 perc – Ára: 3.000 Ft


Alkalmi smink; Ára függ a felhasznált anyagok, kellékek árától is (pl.: műszempilla felragasztás, tincses szempilla ültetés, strasszkövek használata stb.) – egyeztesse kozmetikusunkkal.

Ideje: 50 perc – Ára: 7.500 Ft-tól – 16.000 Ft-ig


Esküvői smink; Tartalmazza a próbasminket, ára változik a kellékanyagoktól, ill. a sminkelés helyszínétől függően. Kérjük ezt előzetesen egyeztesse kozmetikusunkkal.

Ideje: 60 perc – Ára: 16.000 Ft-tól

Szempilla festés; Fájdalommentes és tartós művelet, melynek eredménye a hangsúlyos és gyönyörű szempilla. A tartós szempilla festés kiemeli a szemet, ugyanakkor egyáltalán nem károsít és a pilláknak sem árt!

Ideje: 30 perc – Ára: 2.000 Ft


Szemöldök festés; A tartós szemöldök festés segítségével az arcformához tökéletesen illő szemöldököt alakítunk ki és korrigáljuk a szemöldök színének, ívének hiányosságait.  A természetes hatásútól a karakteresebb szemöldök színig széles a paletta, a megfelelő szín kiválasztása mindig a vendég igényeihez igazodva történik.

Ideje: 15 perc – Ára: 2.000 Ft


Szemöldökszedés; Világhírű cukorpasztánk csodákra képes a szőrtelenítés terén, így természetesen szemöldökünk formázásánál is érdemes ezt a módszert használnunk, hiszen kevesebb fájdalommal, bőrpírrel jár. Az eredmény hosszantartó, rendezett és korrigált szemöldökforma. A kezelést festéssel és laminálással is lehet kombinálni.

Ideje: 15 perc – Ára: 2.000 Ft


Szempilla lifting; A szempilla lifting kezelésünkkel gyönyörű, lágyan ívelt szempillákat varázsolunk Önnek, melyek, természetes, szép keretet biztosítanak a szemnek. Kezelésünk egyik legnagyobb előnye, hogy az eredeti szempillákat nem roncsolja és elég 1 – 1,5 havonta megismételni a kezelést.

Ideje: 60 perc – Ára: 9.000 Ft


Szempilla lifting, szempilla festéssel; Kezeléseink kombinációja hosszantartó, látványos eredményt nyújt.

Ideje: 60 perc – Ára: 10.000 Ft


Szemöldök laminálás; Ezzel az innovatív szemöldök formázási technikával beállíthatjuk a rakoncátlan szőrszálakat, dús, szimmetrikus és tökéletesen fésült szemöldököt alakíthatunk ki. A kezelés során a megtisztított szemöldökre lamináló gél kerül fel, melynek hatására a szálak jól formázhatóvá válnak. Ezután a fixáló zselével visszazárásra kerül a szálak szerkezete, ezzel tartóssá téve a hatást. Zárásként, a hidratáló szérum garantálja a megfelelő ápolást. A kezelés végeredménye dúsabb, szebb és rendezettebb, tökéletesen fésült szemöldök, akár egy hónapon át.

Ideje: 60 perc – Ára: 9.000 Ft


Szemöldök laminálás, szemöldök festéssel; Kezeléseink kombinációja hosszantartó, látványos eredményt nyújt.

Ideje: 60 perc – Ára: 10.000 Ft