Kedves Vendégünk!

Köszönjük, ha elolvassa az alábbiakat!

Nyitva tartás

Szalonunk minden hétköznap 8-20:00-ig és szombaton 8-12:00-ig tart nyitva. Vasárnap, illetve szombat délután zárva tartunk, így ha időpontot szeretne egyeztetni ekkor, kérjük szíves türelmét, leghamarabb hétfőn tudunk válaszolni kérésére.

Foglalás

Minden kedves vendégünk számára szeretnénk professzionális szolgáltatást nyújtani, kényelmet és nyugalmat biztosítani. Ahhoz, hogy az Ön időpontját is garantálni tudjuk, kérjük, foglaljon időpontot közvetlenül kezelése után személyesen, telefonon, e-mailben, vagy akár a Facebook felületén keresztül!

Lemondási feltételek

Kérjük, hogy amennyiben kezelési időpontját módosítani vagy törölni szeretné, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával szíveskedjen megtenni. A kezelés napján való lemondás esetén a megbeszélt szolgáltatás 20%-át számoljuk fel. A kezelésen való meg nem jelenés, illetve annak előzőleg le nem mondása esetén a bejelentett szolgáltatás 40%-át pótdíjként felszámoljuk. Amennyiben a kedves vendég nem hajlandó a pótdíjat kifizetni, úgy nem jogosult a következő időpont lefoglalására.

Rendkívüli helyzetek

Természetesen nem készülhet fel az ember mindenre. Baleset, betegség, tömegközlekedési késések esetén a pótdíjat nem számoljuk fel, ha tisztában van azzal, hogy az időpontja már nem megfelelő, kérjük, jelezze Szalonunk felé egy rövid telefonnal, vagy írjon akár SMS-t, Facebook üzenetet Szalonunk közösségi oldalának.

Betegség esetén

Ha betegnek érzi magát (lázas, náthás, stb.) vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozás van a bőrén –pl. herpesz-, egyeztessen új időpontot! Mi is ügyelünk arra, hogy egyik vendégünk se kapjon el semmit a Szalonban, kérjük Ön se veszélyeztesse saját magát, Minket vagy a többi Vendég egészségét!

Gyermek a Szalonban

Amennyiben nem tudja megoldani, hogy vigyázzanak gyermekére, és magával kell hoznia Őt is, kérjük, először egyeztessen Velünk! Ha többen érkeznek, kérjük gondoskodjon a gyermek(ek) szórakozásáról. Vendégeink nagy része pihenni, feltöltődni jár Szalonunkba, és nagyon zavaró lehet ha egy gyermek hangoskodik, rohangál, stb. Szalonunkban drága munkaeszközök is vannak, ezért nem szerencsés ha a gyermek ezek valamelyikével szeretné lefoglalni magát.

Állatok a Szalonban

Kérjük oldja meg kedvenc háziállata elhelyezését arra az időre, amíg szolgáltatásinkat igénybe veszi. Vendégeink nyugalmát zavarhatja jelenlétük és az állatoknak sem jó, ha bármilyen kozmetikummal véletlenül lefújják.

Késés

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy kollégáink időbeosztása szoros, így előfordulhat, hogy késés esetén rövidebben, vagy nem fognak tudni minden szolgáltatást elvégezni. A kezelés időtartamának, és a következő vendég időpontjának figyelembe vételével, huzamosabb késés esetén kollégáinknak nem kötelező elvégezniük a késő vendég számára a szolgáltatást.

Relaxáció

Szalonunkban több vendég is tartózkodhat egyszerre, így kérjük, némítsák le, vagy kapcsolják ki mobiltelefonjaikat a nyugalom megőrzése érdekében!

Szalonviselet

Szalonkezeléseink során kezelő ruha, és egyszer használatos fehérnemű biztosított. Annyira vetkőzzön le, amennyire még kényelmesen érzi magát. A kezelés ideje alatt Ön komfortosan be lesz takarva, mindössze az éppen kezelés alatt levő testrész lesz felfedve. Amennyiben a kezelések után szeretne lezuhanyozni, természetesen erre is biztosítunk lehetőséget!

Dohányzás és Alkohol

A Szalon területén a dohányzás és alkohol fogyasztása szigorúan tilos! Kérjük a kezelések előtt már 1-2 órával se fogyasszon alkoholt. Lehetséges a szolgáltatás megtagadása, ha a személy szélsőséges vagy mérgezéses állapotban van vagy nem megfelelő viselkedést tanúsít.

Ajándékutalvány

Bármely Szalon kezelésünkre kiállítható CukorSPA ajándékutalvány. További információért kérjük, forduljon recepciós kollégánkhoz. Ajándékutalvánnyal érkező vendégeink figyelmébe ajánljuk, hogy az ezeken szereplő lejárati dátumokat nem áll módunkban meghosszabbítani!

Fizetés

Szalonunkban elfogadunk készpénzt, CukorSPA ajándékutalványt és minden ismertebb bankkártyát. Az árak forintban értendőek és az ÁFA-t már tartalmazzák. Borravalót az árak nem tartalmaznak, az tetszés szerinti mértékben adható. Az árak változtatásának jogát, előzetes figyelmeztetés nélkül fenntartjuk.

Visszautasítunk mindenféle szexuális jellegű kérést.