Boldizsár Orsolya

recepciós

Öt és fél évig erősítettem a CukorSPA csapatát, mint kozmetikus. Sajnos egy kézsérülés miatt 2018. augusztusától átvettem a Recepció irányítását; átfogó és alapos ismeretekkel rendelkezem a szalonban használt technikákról, kezelésekről, alap- és hatóanyagokról.

Célom, hogy a vendégeink és partner kozmetikusaink precíz kiszolgálása és tájékoztatása mellett a kollégáim gördülékeny és hatékony munkavégzését segítsem.

Zsédely Leslie

kozmetikus, sminkes

Hogy milyen vagyok? Az egyik kedves vendégemet kértem meg fogalmazza meg, milyennek lát.

“Leslie amellett, hogy kiváló és maximálisan felkészült precíz szakember, mindig empatikus és pontosan tudja, hogy mire van szükségem. A baráti beszélgetéseink és életbölcsességek amiket megoszt velem, hozzásegítenek ahhoz, hogy a mindennapokban is rátaláljak igazi női önmagamra!”

Farkas Cintia Andrea

kozmetikus, sminkes

Számomra az a boldogság, ha kezeim által szépíthetek és szerezhetek örömet a vendégeimnek! Feladatomnak érzem, hogy a nálam töltött idő legyen az a hely, ahol megnyugodhatnak és elengedhetik magukat. Mindenkinek receptre írnám az “én időt” és boldog lennék, ha ezt nálam töltené el!

Király Fruzsina

kozmetikus

Számomra ez a szakma egy igazi szerelem. Kiskorom óta vonzott a szépségipar. Gyakorlati tudásomat a PANDHY’S Szépség Akadémián sajátítottam el,így számomra nagyon nagy öröm, hogy a CukorSpa szalonban kezdhetek el dolgozni. Remélem a munkámmal minden vendégnek örömet tudok okozni hiszen ez a fő célom. Szeretettel várom vendégeimet!

Szigetvári Viktória

kozmetikus, sminktetováló

Már sok évvel ezelőtt megfogalmazódott bennem, hogy sminktetoválással szeretnék foglalkozni, amikor saját bőrömön tapasztalhattam meg ennek szépségét. Folyamatosan képzem magam és rendkívül fontosnak tartom, hogy a szakma általam vélt legjobbjaitól tanulhassak. Hamar rájöttem hogy számomra ez elhivatottság és elköteleződés, boldogsággal tölt el, hogy a vendégeimnek megkönnyíthetem a mindennapjait. A PANDHY’S csapatát immáron 2 éve erősítem és örömmel tölt el, hogy egy ilyen különleges és igényes szalonban kaphattam erre lehetőséget.