Boldizsár Orsolya

recepciós

Öt és fél évig erősítettem a CukorSPA csapatát, mint kozmetikus. Sajnos egy kézsérülés miatt egy időre búcsút kell intenem a hivatásomnak. Nagyon bízom benne, hogy nem véglegesen. Addig is 2018. augusztusától átveszem a Recepció irányítását; átfogó és alapos ismeretekkel rendelkezem a szalonban használt technikákról, kezelésekről, alap- és hatóanyagokról.

Célom, hogy a vendégeink és partner kozmetikusaink precíz kiszolgálása és tájékoztatása mellett a kollégáim gördülékeny és hatékony munkavégzését segítsem.

Zsédely Leslie

kozmetikus, sminkes

Hogy milyen vagyok? Az egyik kedves vendégemet kértem meg fogalmazza meg, milyennek lát.

“Leslie amellett, hogy kiváló és maximálisan felkészült precíz szakember, mindig empatikus és pontosan tudja, hogy mire van szükségem. A baráti beszélgetéseink és életbölcsességek amiket megoszt velem, hozzásegítenek ahhoz, hogy a mindennapokban is rátaláljak igazi női önmagamra!”

Kalotai Eszter Róza

kozmetikus

Gyerekkorom óta dédelgetett álmom vált valóra amikor kozmetikus lettem. Már képzésem során örömmel vállaltam a PANDHY’S™ diploma megszerzését, az pedig a hab a tortán, hogy itt dolgozhatok. Szeretem az emberben lakozó szépséget, harmóniát. Igyekszem megédesíteni a hozzám érkezők perceit, mint a cukor az életet.

Solti Krisztina

kozmetikus

Válogatott magasugróként a profizmust, kozmetikusként a szépségápolás iránti elhivatottságot kaptam az élettől. A munkám egyben a hivatásom is, így nap, mint nap élvezhetem a harmóniát és egyensúlyt, amely érzéssel a vendégeimet is szeretném megajándékozni a kezeléseim során.