A koncepció…cosmix concecpt

A CosMix termékcsalád egy innovatív, személyre szabott, professzionális szépségápolási és terápiás rendszer, gondosan összehangolt együttműködése a csodálatos formuláknak és a magasan képzett és értő szakembereknek, középpontban a vendég aktuális kozmetikai szükségleteivel és vágyaival, mint az egyetlen és mindenek feletti prioritással.

A CosMix – your blend, your beauty koncepció a terapeuta kezébe adja úgy a lehetőségét, mint a felelősségét annak, hogy minden vendég számára megalkossa az éppen legmegfelelőbb kozmetikumot, amely a megfelelően megválasztott és kivitelezett kezeléssel, meghozza az elvárt eredményt, kiszolgálja a vendég aktuális kozmetikai-szükségleteit és beteljesíti a bőrével, annak megjelenésével, minőségévével és állapotával kapcsolatos vágyait.

A CosMix, avagy a testreszabott szépség koncepció 3 pilléren nyugszik.

  • pillér: a tudományos pontossággal és ötletes találékonysággal létrehozott készítmények, kozmetikumok – ezeket mi biztosítjuk.
  • pillér: a szakmaiság, tapasztalat és a hozzáértés – ez az amit Önnek kell hozzátennie.
  • pillér: a precíz és helyes diagnózis felállítása és a kezelési célok pontos megfogalmazása.

Minden egyes esetet nagy körültekintéssel kell feltárni és elemezni, fontos továbbá a kezelések, azok menetének, valamint a progressziónak a hiteles dokumentálása és nyomon követése.

 

A Kezelés…

CosMix – your blend your beauty – A testre szabott szépség

… szó szerint. Hogy összeállíthassuk a legmegfelelőbb kezelést a vendégünk számára, hogy megkomponálhassuk a neki legmegfelelőbb formulákat, mindenek előtt részletes elemzést végzünk, a lehető legnagyobb mélységig feltárjuk az előzményeket, a jelen körülményeket, analizálunk minden részletet. Az elemzést követően megkezdődik a kezelés a CosMix termékekkel. Az eredmény látványos és magáért beszél.

Ár: 19.500 Ft, ideje: 60-90 perc

 

Tolvai Reni már ki is próbálta: “Életem legzseniálisabb arckezelését kaptam ma az új Cosmix olajokkal és levendula teával összekeverve, egy élmény volt, imádlak Pandhy’s es CukorSPA szalon”

13051482_1263468823682398_2254061075741065581_n