Arc- és testkezeléseink

A PANDHY’S™  cukorSPA Szalon kezelés-kínálata és az alkalmazott, illetve forgalmazott PANDHY’S™ COSMIX termékcsalád egy innovatív, személyre szabott, professzionális és lakossági szépségápolási rendszer, gondosan összehangolt együttműködése a csodálatos formuláknak és a magasan képzett és értő szakembereknek, középpontban az ÖN aktuális kozmetikai szükségleteivel és vágyaival, mintaz egyetlen és mindenek feletti  prioritással.

A koncepció a terapeuta kezébe adja úgy a lehetőségét, mint a felelősségét annak, hogy megalkossa az ÖN számára az éppen tökéletes kozmetikumot, amely a megfelelően megválasztott és kivitelezett kezeléssel, meghozza az elvárt eredményt, kiszolgálja az ÖN aktuális kozmetikai-szükségleteit és beteljesíti a bőrével, annak megjelenésével, minőségével és állapotával kapcsolatos vágyait.

A fentebb körülírt szépségápolási koncepció alapján az arckezeléseink csak időtartamuk tekintetében vannak meghatározva, nem pedig indikációs, vagy tartalom szempontjából. Ez azt jelenti, hogy Ön dönt a kezelésre szánt időtartamról, azaz választ a 45 perces BASE CARE, és a 90 perces PERFORMANCE CARE kezelési csomagok közül.

Arról pedig, hogy a választott kezelési időt mivel töltjük ki, az Ön terapeutája és Ön közösen döntenek minden alkalommal; Ön megfogalmazza az igényeit, az esetleges aktuális problémáit és kezelési céljait, az Önt kezelő kozmetikus pedig ennek alapján összeállítja az adott kezelési protokollt.