Arc- és dekoltázs kezelések

Habrazív habradír; Amikor a mechanikai és kémiai peeling találkozik egy csodás puha habos élménnyel. Bizsergető a só szemcséktől, ugyanakkor rendkívül hatékony a papain enzimtől és a bársonyos SigmaLine habtól.

Ideje: 15 perc – Ára: 2.000 Ft


Mechanikai turbó; Azoknak, akik az intenzívebb dörzshatást kedvelik, a SPAROMA Masszázs & Fürdősó a választott virágvízzel/BEAUTEA-vel, illetve SigmaLine Mosakodó habbal keverve.

Ideje: 15 perc – Ára: 2.000 Ft

PANDHY’S™ masszázsok; Relaxáció PANDHY’S™ módra. Masszázsaink nem véletlen olyan kedveltek, hiszen Mi élvezettel adjuk. Változatosak, különlegesek, köszönhetően a széles termék kínálatnak. Mikor? Melyiket? Kérdezze terapeutáját!

Ideje: 30 perc – Ára: 5.500 Ft


COSMIX masszázsok; Személyre szabott masszázs élmény, azt kapja, amire abban a pillanatban bőre és érzéke vágyik. Masszázskrémünket Önnel együtt készítjük el, figyelembe véve az egyéni kívánalmakat.

Ideje: 30 perc – Ára: 6.500 Ft

Segítség kirügyeztem!; Cukorpecsétes pattanás kezelő program, alapos pórus tisztítás, hidratálás és nyugtatás és masszázs, mindaz amitől szebb és simább lesz a bőr.

Tipp: otthoni ápolási ötletekkel és gyógyító smink tanácsokkal is szolgálunk!

Ideje: 90-120 perc – Ára: 14.000 Ft


Tini arckezelés; Klasszikus arctiszító protokoll, a Tőlünk már megszokott termékekkel és a méltán világhírű hévízi iszappal. Otthoni arcápolási rutin javaslatokkal is szolgálunk a kezelés ideje alatt.

Ideje: 90 perc – Ára: 15.500 Ft


PANDHY’S™ terápia azoknak, akik ragaszkodnak a manuális arctisztításhoz; Korszerű PANDHY’S™ kozmetikumokkal és a világhírű hévízi iszappal. Otthoni arcápolási rutin javaslatokkal is szolgálunk a kezelés ideje alatt.

Ideje: 90-120 perc – Ára: 17.000 Ft

Bőrfiatalító terápia; Az arc és a dekoltázs bőrének megújítása, egy forradalmian új PANDHY’S™ technikával, tűszúrások és sebek nélkül. Az invazív cukrozást hyaluronsavas cukros C vitaminos masszázs, majd pedig egy jótékony feltöltő iszap maszk követi. Az eredmény nem marad el…

Ideje: 90-120 perc – Ára: 15.500 Ft


Mámorító hidratálás; Kezelésünkhöz a glükóz mellé a damaszkuszi rózsát hívtuk segítségül, ami nem csak fiatalítja a bőrt, hanem illatával egy pompás rózsakertbe varázsol, megszabadítva minket a mindennapi stressztől…

Ideje: 90-120 perc – Ára: 13.000 Ft


Nyugtató levendula kezelés; Álom egy virágzó levendula bokor alatt. Ezt az élményt nyújtja a kezelésünk, amely rengeteg vizet, energiát, tisztaságot és nyugalmat ad a bőrnek. Az elmét ellazítja, a gondolatokat kitisztítja…

Ideje: 90-120 perc – Ára: 13.000 Ft


FLEX&FIRM; Rugalmas szalaggal a rugalmas és fiatalos bőrért – non invazív kollagén és elasztin indukció. Feszesítő és bőrregeneráló kezelésünket a megújult FlexEpil™ rugalmas szalagunkkal, a Las Vegasi közönség díjas COSMIX aktív hatóanyagokkal és természetesen egy kis PANDHY’S™ cukorral végezzük. Szeánszunkat a különlegességet kedvelő vendégeinknek ajánljuk!

Ideje: 60 perc – Ára: 22.000 Ft

Derma Pin Pen kezelés; Kezelésünk egy kollagén indukciós terápia, mely egyénileg változó ideig tartó kúrából áll. A kezelést a PANDHY’S™ COSMIX Time Transformer Silk Collagen-nel végezzük. Mely egydózisú aktív hatóanyag kiváló, tiszta és biztonságos, I-es típusú, selyemhernyógubóból nyert, rendkívüli biokompatibilitású kollagénnel és különböző méretű hialuronsavval, kifejezetten ehhez a kezeléshez fejlesztve! A kezelés után személyre szabott COSMIX maszkot alkalmazunk. A kezelés javasolt gyakorisága az egyéni érzékenység, illetve a punkciós mélység függvényében változik; 0.25 mm tű hosszúság esetén 7 – 10 nap, 0.5 mm tű hosszúság esetén 2 – 4 hét.

Az első kezelés, amelynek ára tartalmazza az otthoni ápoló PANDHY’S™ COSMIX Time Transformer Elixir-t és a kúra előtti konzultációt: 60.500 Ft – Ideje: 60-90 perc

Minden további kezelés ára: 33.000 Ft – Ideje: 60-90 perc


COSMIX – your blend your beauty – A testre szabott szépség; … szó szerint. A kezelést részletes elemzéssel kezdjük, a lehető legnagyobb mélységig feltárjuk az előzményeket, a jelen körülményeket, analizálunk minden részletet. Az elemzést követően megkezdődik a kezelés a COSMIX termékekkel, amely tartalmaz egy arc-nyak-dekoltázs masszázst, majd egy a bőr típusának megfelelő pakolást. Az eredmény látványos és magáért beszél.

Ideje: 60-90 perc – Ára: 24.500 Ft


GuaSha; Szép, feszes & feltöltött arcbőr. Az ezzel végzett látványos anti-aging kezelés arcreflexológia is egyben, amely csökkenti a ráncokat, emeli, feszesíti a megereszkedett bőrt, passzívan tornáztatja az arcizmokat, azonnal csökkenti a szem alatti duzzanatokat, a fáradt, stresszes bőrt energetizálja, egészséges „rózsás” arcszínnel ajándékozza meg.

Ideje: 70 perc – Ára: 16.000 Ft


TD™ Hydro’Range Line Exkluzív; A száraz, törékeny bőr ápolására, avagy az első ráncok elleni program törékeny és száraz bőrre.

Ideje: 60 perc – Ára: 24.500 Ft


TD™ Re’Age-Nt Line Exkluzív; Az érett bőr ápolására, avagy fiatalító arc és dekoltázs ápoló program a halhatatlanság virágával.

Ideje: 60 perc – Ára: 27.500 Ft


TD™ B’Matt Line Exkluzív; A zsíros, problémás bőr ápolására, avagy kezelő program a makulátlan bőrért, a mattítás jegyében.

Ideje: 60 perc – Ára: 24.500 Ft


TD™ V’Vanish Line Exkluzív; Halványító termékcsalád, avagy ápoló program a makulátlan, tiszta, homogén bőrért.

Ideje: 60 perc – Ára: 27.500 Ft


Relaxáló rózsakvarc masszázs; A rózsakvarc finom rezgései kortól és bőrtípustól függetlenül jó hatással vannak a stressztől megviselt szervezetre és bőrre. Csökkenti a gyulladást és harmonizálja a lelket. Az alapos bőrtisztítás után egy különleges olajkeverékkel simítjuk át az arc és dekoltázs bőrét. A rózsakvarccal végzett masszázs után mámorító illatú, hűs hidratáló maszk következik, damaszkuszi rózsaszirom szórással.

Ideje: 60 perc – Ára: 19.000 Ft

Méregtelenítő és feltöltő iszappakolás; Alapja a hévízi iszap, amelyet mindig a bőrtípusnak megfelelő adalékanyaggal keverünk.

Ideje: 30 perc – Ára: 2.500 Ft


COSMIX pakolás; Maszkunk fehér kaolin alapú, melyet gazdag és nemes növényi olajok és vajak dúsítanak. Az Ön számára a kabinban készítjük el a COSMIX Aktív hatóanyagokkal, melyekkel együtt a hatása felülmúlhatatlan.

Ideje: 30 perc – Ára: 4.000 Ft


COSMIX TERRA maszk; A TERRA agyagok Brazíliából származnak. Számtalan problémára úm. mélytisztítás, méregtelenítés, feszesítés, mattítás és ránctalanítás nyújtanak segítséget, COSMIX Maszk Bázisunkba keverve, egy varázslatos tonikkal párosítva.

Ideje: 30 perc – Ára: 4.000 Ft