PANDHY’S™ Mineral MakeUp használatát elsajátító tanfolyam, Leslievel

PANDHY’S™ Mineral MakeUp használatát elsajátító tanfolyam:

Zsédely Leslie – a PANDHY’S™ MakeUp Oktatója

Ha arra vágysz, hogy természetes módon emeld ki a szépséged és közben védd és erősítsd a bőröd, akkor a PANDHY’S™ ásványi sminkanyagokról szóló bemutatónk a legjobb választás. Itt felfedezheted és megismerheted a PANDHY’S™ ásványi sminkanyagainkat, amik a mindennapos használat során, természetes szépséggel tesznek varázslatossá.

Professzionális sminkesünk segítségével sajátíthatod el ezeknek a különleges és egyedi PANDHY’S™ termékeknek az alkalmazási technikáját.

Az ásványi sminkanyagok nem irritálják a bőrt és nem tömítik el a pórusokat. Általuk megismerheted a felszabadultság új érzését a sminkelésben.

A bemutató során részletesen megismertetjük az ásványi sminkanyagok természetét, sajátosságai és felhasználhatóságának lehetőségeit, majd a gyakorlati szekcióban a saját bőrödön is megtapasztalhatod a különbséget.

S hogy ne csak nálunk élvezd a PANDHY’S™ ásványok adta szépség érzését, az elméleti és gyakorlati bemutató után lehetőség nyílik a nyitott konzultációra és vásárlásra.

Így a megszerzett tudás mellett a PANDHY’S™ szépítő ásványporokat is hazaviheted, hogy társaid legyenek a mindennapos bőrápolásban és szépítkezésben.

Tanfolyami dátumok:

Hónap Nap Időpont
Április 25. (kedd) 16:00
Április 29. (szombat) 10:00
Május 23. (kedd) 16:00
Május 27. (szombat) 10:00
Június 27. (kedd) 16:00
Július 11. (kedd) 16:00
Július 25. (kedd) 16:00

Tematika szerint, az érkezést és regisztrációt követően a képzés időtartama létszámtól függően eltérő lehet. Alapesetben az oktatás időintervalluma 4 óra, melyben az elméleti részt egy step by step gyakorlás követ profi PANDHY’S ™ Mineral MakeUp Designer írányításával.

Részvételi díj: 30.000 HUF + ÁFA melyből 20.000 HUF + ÁFA a PANDHY’S™ Mineral MakeUp termékekre tetszőlegesen levásárolható.

A képzés alatt frissítőt biztosítunk (kávé, tea, ásványvíz), valamint igény szerint kétszer 15 perc szünet áll a résztvevők rendelkezésére.

A képzésre jelentkezhetnek a CosMed Kft.-nél írásban (fax: 23/560042, levél, e-mail info@pandhys.hu, info@cosmed.hu útján), vagy telefonon (06/30 471-2365).

Oktató: Zsédely Leslie, a PANDHY’S™ MakeUp Oktatója

Képzés helyszíne: PANDHY’S™ Szépség Akadémia Oktató központ, 1055. Budapest, Nagy Ignác u. 19/b.

Ha egyedi programot szeretnél szervezni – legyen az szülinap, lánybúcsú, tea délután – várjuk jelentkezésedet!

Tanfolyamkezdésről és időpontfoglalás iránt érdeklődni lehet: (1) 311 68 44, (30) 471 2365slide5