sugarspa-slider-07

Csak magyar világmárkákkal dolgozunk!

Szalonunk egy, a magyar Külkereskedelmi Hivatal által is díjazott, valamint Magyar Termék Nagydíjas kozmetikai márka, a PANDHY’S™ referencia szalonja, mely több mint 10 éve indult egy kicsit más köntösben, és csak 2 éve élvezhetjük mostani arculatát, kibővült szolgáltatás palettával.

Szalonunk sok-sok kezelését ezzel a PANDHY’S™-al és testvérnek tekinthető, luxus márkával, a TrueDelight™ végezzük.

 

A PANDHY’S™-ról:

cukorSPA-PANDHY'S-logoA PANDHY’S a szőrtelenítő cukorpasztájától vált világhírűvé, és ma már több mint 40 országban használja több ezer kozmetikus.

A cukor nem csak hizlal és rontja a fogakat, hanem varázslatos és természetes anyaga a szépségápolásnak! Az évezredes hagyományokból életre hívott, a kor igényeire alakított cukorpaszta és a hozzákapcsolódó depilációs eljárás tökéletes és tartós megoldást kínál minden bőr és szőrtípusra. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el az egészen rövid, akár a benőtt szőrszálakat is. A szőrtelenítésen felül ez a csodálatos és megkérdőjelezhetetlenül természetes anyag a szalon kezelések egész tárházát rejti.

www.pandhys.hu

 

A TrueDelight™ by PANDHY’S -ról:

tdlogo (3)“Az egyszerűség a végső kifinomultság” (Leonardo da Vinci)
egyszerű formulák – több hatóanyag, kevesebb komponens, semmi segédanyag
természetes összetevők – nemesen növényi alapanyagok; virágvizek, növényi olajok és vajak, méhviasz, cukrok és illóolajok …
innovatív alkotások – az emulziók vizes fázisa hydrol
elegáns és eredeti csomagolóanyagok – a környezettudatosság, a gazdaságosság és a praktikum jegyében
“Nature & Progrès” minősítés – a tisztaság és a kiválóság garanciája

www.true-delight.com/hu