A szépségszalon amit keresett...

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8:00-20:00, Szombat: 08:00-12:00 + 36 - 30 / 471 - 2365 + 36 - 1 / 311 - 68 - 44 Webshop - CosMed Shop

A CSAPAT

Please specify image url

Seres Zsuzsanna

recepciós

A szépségiparba 2013-ban csöppentem, ekkor lettem manikűr, pedikűr, műköröm építő. Már itt tudtam,hogy ez az a “világ” amiben én szeretnék tevékenykedni. Külföldön dolgoztam smink tetoválóként és műszempilla építőként. Jelenleg 2017 Decemberétől vagyok a csapat tagja. Szeretném, hogy megfelelő tájékoztatást tudjak nyújtani a vendégeknek és a partnereknek is egyaránt, valamint minden nap tudjak valami újat tanulni, ami számomra nagyon fontos, hisz szeretek naprakész lenni.

Please specify image url

Zsédely Leslie

szőrtelenítő, sminkes

Hogy milyen vagyok? Az egyik kedves vendégemet kértem meg fogalmazza meg, milyennek lát.

Leslie amellett, hogy kiváló és maximálisan felkészült precíz szakember, mindig empatikus és pontosan tudja, hogy mire van szükségem. A baráti beszélgetéseink és életbölcsességek amiket megoszt velem, hozzásegítenek ahhoz, hogy a mindennapokban is rátaláljak igazi női önmagamra! 

Please specify image url

Szentmártoni Ágnes

kozmetikus

Megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni ami már megadatott.

Első szakmám és büszkeségem, kozmetikus, mellyel kapcsolatos tanulmányaimat 2009-ben sikeresen végeztem el. Ezúton elsajátíthattam az elektrokozmetika, a testkezelések, valamint a permament make-up szépségeit. 2012. április óta dolgozom a Pandhys csapattal, és azóta is lenyűgöz a Szépítő, Csodálatos cukor.

Please specify image url

Lehoczky Orsolya

kozmetikus

Lassan 18 éve választottam hivatásomul a kozmetikus szakmát. Ez idő alatt számon oktatáson, workshopon, tanfolyamon vettem részt, és úgy gondoltam, igazán nagy meglepetéssel nem rukkolhat elő a szépségipar. Aztán megismerkedtem a cukorral…

Szeretném, ha minél több Vendégem megismerné ezt a csodálatos anyagot és szó szerint a saját bőrén tapasztalná, hogy a cukor tetőtől-talpig kényeztet, és valóban megédesíti a mindennapjainkat.

Please specify image url

Mezőhegyi Ramóna

testkezelő / spa therapeuta

2011-ben szereztem gyógymasszőri végzettséget. Azóta lelkesen segítek a vendégeimnek,akik a testi-lelki békéjük miatt szívesen fordulnak hozzám. Úgy gondolom, az emberekkel gyorsan megtalálom a közös hangot, ami szerintem elengedhetetlen egy masszőrnek. A kezeléseimet a legkiválóbb természetes alapanyagokkal végzem, amit a PANDHY’S termékcsaláddal könnyen kivitelezhetek. “Masszázs testnek és léleknek egyaránt!”