A szépségszalon amit keresett...

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8:00-20:00, Szombat: 08:00-12:00 + 36 - 30 / 471 - 2365 + 36 - 1 / 311 - 68 - 44 Webshop - CosMed Shop

A CSAPAT

Please specify image url

Boldizsár Orsolya

recepciós

Öt és fél évig erősítettem a CukorSPA csapatát, mint kozmetikus. Sajnos egy kézsérülés miatt egy időre búcsút kell intenem a hivatásomnak. Nagyon bízom benne, hogy nem véglegesen. Addig is 2018.augusztusától átveszem a Recepció irányítását; átfogó és alapos ismeretekkel rendelkezem a szalonban használt technikákról, kezelésekről, alap- és hatóanyagokról.

Célom, hogy a vendégeink és partner kozmetikusaink precíz kiszolgálása és tájékoztatása mellett a kollégáim gördülékeny és hatékony munkavégzését segítsem.

 

Please specify image url

Zsédely Leslie

szőrtelenítő, sminkes

Hogy milyen vagyok? Az egyik kedves vendégemet kértem meg fogalmazza meg, milyennek lát.

Leslie amellett, hogy kiváló és maximálisan felkészült precíz szakember, mindig empatikus és pontosan tudja, hogy mire van szükségem. A baráti beszélgetéseink és életbölcsességek amiket megoszt velem, hozzásegítenek ahhoz, hogy a mindennapokban is rátaláljak igazi női önmagamra! 

Please specify image url

Szentmártoni Ágnes

kozmetikus

Megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni ami már megadatott.

Első szakmám és büszkeségem, kozmetikus, mellyel kapcsolatos tanulmányaimat 2009-ben sikeresen végeztem el. Ezúton elsajátíthattam az elektrokozmetika, a testkezelések, valamint a permament make-up szépségeit. 2012. április óta dolgozom a Pandhys csapattal, és azóta is lenyűgöz a Szépítő, Csodálatos cukor.

Please specify image url

Mezőhegyi Ramóna

testkezelő / spa therapeuta

2011-ben szereztem gyógymasszőri végzettséget. Azóta lelkesen segítek a vendégeimnek,akik a testi-lelki békéjük miatt szívesen fordulnak hozzám. Úgy gondolom, az emberekkel gyorsan megtalálom a közös hangot, ami szerintem elengedhetetlen egy masszőrnek. A kezeléseimet a legkiválóbb természetes alapanyagokkal végzem, amit a PANDHY’S termékcsaláddal könnyen kivitelezhetek. “Masszázs testnek és léleknek egyaránt!”

Please specify image url

Solti Krisztina

kozmetikus

Válogatott magasugróként a profizmust, kozmetikusként a szépségápolás iránti elhivatottságot kaptam az élettől. A munkám egyben a hivatásom is, így nap, mint nap élvezhetem a harmóniát és egyensúlyt, amely érzéssel a vendégeimet is szeretném megajándékozni a kezeléseim során.