A szépségszalon amit keresett...

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8:00-20:00, Szombat: 08:00-12:00 + 36 - 30 / 471 - 2365 + 36 - 1 / 311 - 68 - 44 Webshop - CosMed Shop

AKCIÓK

Állandó Akcióink:

 

1, Minden hétköznap 8:00-12:00 minden szolgáltatásunk árából 10%-ot elengedünk!

2, Facebookon jelentkezz be a szalonunkból (képpel/becsekkolással) és megajándékozunk egy PANDHY’S™ Bioliner szem és ajakceruzával. A színt Te választhatod ki!

Szezonális/Ideiglenes Akcióink:

(Az AKCIÓ 2018.08.01-2018.09.15-ig tart és más meghirdetett kedvezményünkkel össze nem vonható.)

1., Most indul nyaralni?

Tudta, hogy ha nem radírozza le bőrét, akkor egyenlőtlenül, azaz foltosan barnulhat? Szabaduljon meg kíméletesen elhalt hámsejtjeitől különösen az első napozás előtt!

Aromasós-habos testradírozás ajándék vitaminos bőrápolással

A szulfátmentes, cukor-tenzid alapú SigmaLine mosakodó hab a Pannon tenger eredetű, minden kémiai kezeléstől mentes, illó- olajokkal kevert sóval különleges tisztító élményt ad.

Ideje: 30 perc – Ára: 5.500 Ft

Termékajánlatunk az úti neszeszerbe 10% KEDVEZMÉNNYEL! (FIGYELEM: az alábbi termékek kizárólag akkor vásárolhatóak meg meghirdetett a kedvezménnyel, ha előtte igénybe vette az Aromasós-habos testradírozás kezelésünket)

  • TrueDelight kézműves testradíra kíméletes ám hatékony bőrmegújításhoz
  • PANDHY’S™ Globetrotter Duo Gel- Kristálytiszta, bőrnyugtató aktív gél, intenzív antioxidáns és bőrvédő tulajdonságokkal, az arc és a test bőrének ápolására.
  • PANDHY’S Rózsavíz (30 ml) Multi Mol Hya Gel hialuronsav szérummal- az egész napos hidratáláshoz
  • PANDHY’S SunDUO fizikai napfényvédő krém (2×50 ml), melyet 5-20 SPF között egyénileg szabályozhat! –Kezdetben használjon magasabb SPF krémet, melyet aztán fokozatosan csökkenthet.
  • PANDHY’S SprayON SHIELD 15 SPF-os fizikai fényvédő (spray 100 ml) Rózsavíz alapú, növényi hatóanyagokkal és antioxidánsokkal gazdagított, transzparens, bőrvédő cink oxid spray, amely szélesspektrumú UVA és UVB védelmet nyújt, valamint védi a bőrt a nagy energiájú, látható (HEV) fény káros hatásaival szemben is.
  • PANDHY’S™ RATHANY bőrnyugtató testápoló napozás után
  • G’GEL SERIES LIFTING GALVÁN ZSELÉ- a sétálásban elfáradt, ödémás lábakra

2., Esetleg épp a nyaralásból érkezett? Kipihenten, feltöltődve, napbarnítottan?

Akkor itt az ideje egy kényeztető bőrregeneráló testpakolásnak!

Tudta, hogy napozás során a bőr a szervezet nagyarányú folyadékelvonása miatt extrém módon kiszárad és felső rétege repedezetté válik? A bőr fiatalosságának megőrzése érdekében kiemelten fontos a napozás utáni bőrápolás, vagyis a bőr hidratálása és táplálása, bőrpír vagy leégés esetén a bőr nyugtatása.

Ajánlatunk Önnek a Kókuszos Kényeztetés Pakolás:

A PANDHY’S™ SweetCare Cukoralapú Arc és Testápoló Krém és PANDHY’S™ Pure Coco Masszázs Olaj keverékével egy selymes, kókuszillatú bőrtápláló és kötőszövet erősítő pakolást kapunk, mellyel tetőtől talpig kókuszos kényeztetésben részesíthetjük vendégünket. Napozás után kiváló regeneráló pakolás!

Ideje: 50 perc – Ára: 7.500 Ft – Ajándék fej vagy talpmasszázzsal, arckezelés kiegészítéseként is kérheti ebben az esetben egy 6ml –es lábfrissítő olajat adunk ajándékba!